Συστατικά
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κούπα χλιαρό νερό
- 1 σφηνάκι τσίπουρο (μπορείτε να το παραλείψετε)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με έναν αυγοδάρτη για 5′ και τα αφήνουμε να σταθούν για 15’
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε 150 γρ. λάδι και όταν ζεσταθεί καλά με ένα κουτάλι ρίχνουμε με προσοχή όσα μπορούμε να χωρέσουμε στο τηγάνι
Όταν ροδίσουν από την μια πλευρά, τα γυρίζουμε από την άλλη
Όταν ψηθούν τις ακουμπάμε σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας
Όταν έχουν όλες ψηθεί τις σερβίρουμε με μέλι, μαρμελάδα, άχνη, κανέλα ή και σκέτες
ΠΗΓΗ: Συνταγές της νόνας
Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο κάνε κλικ εδώ και μοιράσου το με τους φίλους σου!