Για την ζύμη
Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ εκτός το νερό, ανακατέψτε, στο τέλος ρίξτε το νερό σιγά σιγά όσπου να γίνει μια ενιαία στητή βάση.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί (αλλιως λαδώνουμε λίγο το ταψί) και από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα με τα δάκτυλα μας την ζύμη.
Για την επίστρωση
Με την σείρα που τα γρσάφουμε απλώνουμε τα υλικά μας ομοιόμορφα πάνω στην ζύμη ώστε να πάνε παντού. Πάνω βάζουμε τα λαχανικά ώστε να ψηθούν καλύτερα.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 40-60 λεπτά ώσπου να ψηθεί το ζυμάρι καλά.
Καλή σας όρεξη!