Greek Vegans

Μακαρόνια «Alfredo» με κρέμα από κάσιους και μπρόκολο

Βράζουμε τα μακαρόνια. 5 λεπτά πριν ετοιμαστούν, προσθέτουμε το κομμένο μπρόκολο. Δε βάζουμε τον κορμό γιατί θέλει περισσότερη ώρα να βράσει και θα βγει σκληρός. Αφού τα μακαρόνια έχουν βράσει μαζί με το μπρόκολο, τα στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι.

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά για τη σος και τα χτυπάμε για 2 λεπτά μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.

Στη συνέχεια βάζουμε τα μακαρόνια με το μπρόκολο πάλι στην κατσαρόλα στην οποία έχουμε προσθέσει ελάχιστο λάδι. Ρίχνουμε τη σος και ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού.

Στο σερβίρισμα μπορούμε να προσθέσουμε λίγο βίγκαν τριμμένο τυρί (κατά προτίμηση παρμεζάνα). Όχι πολύ όμως για να μη χαθεί η γεύση της σος.

ΤIPS:

Πηγή: https://www.shelikesfood.com/cashew-alfredo-pasta-with-broccoli/

Exit mobile version